Megközelítés és elérhetőség:

Személyautóval

Miskolc - Sajószentpéter - Edelény - Jósvafő (legkevesebb kátyú)

Miskolctól a 26-os úton Sajószentpéterig, onnan a 27-es úton Edelényen keresztül, egészen a Szögligeti elágazásig (utcakép a kereszteződésről) haladjanak. Itt Aggtelek felé fordulva előbb Szin és Szinpetri, majd Jósvafő és Aggtelek településeket érheti el.

Miskolc - Kazincbarcika - Múcsony- Felsőnyárád - Aggtelek (legrövidebb útvonal)

Miskolctól a 26-os úton, Sajószentpéteren át a Kazincbarcikáig haladjon. A 26-os út, itt Hadak útja nevet viseli. Közvetlen a MOL kút után forduljon balra, Múcsony felé (Múcsonyi út). Kövesse azutat Szuhakáló - Kurityán - Felsőnyárád - Felsőkelecsény - Zubogy - Ragály - Trizs - Aggtelek útvonalon keresztül.

Eger - Sajókaza - Felsőnyárád - Aggtelek (legszebb táj)

Egerből indulva a 25-ös úton haladjon. Szarvaskő után forduljon Mónosbél felé, majd Bélapátfalva - Szilvásvárad - ... - Vadna - Sajókaza - Szuhakáló - ... Trizs - és Aggtelek.

Busszal

Volánbusszal érkező látogatóink a Volan.hu oldalon tájékozódhatnak

Különjárat rendelésével kapcsolatban érdeklődjön az Észak-magyarországi Közlekedési Központ ZRt-nél, az alábbi címen, vagy az önhöz legközelebbi busztársaságnál.

Szabadáras értékesítési iroda
Cím: Miskolc, József Attila u. 70.
Telefon/fax: +36 (46) 340-294
Mobil: +36 (70) 3940-375
E-mail: kulonjarat@emkk.hu

Vonattal

Vonattal érkező látogatóink a Miskolc, Tiszai pályaudvarról induló, Tornanádaskáig közlekedő vonalon juthatnak el hozzánk.

Az aktuális menetrendet megtalálja a Mav-Start Zrt. menetrendkeresőjében. Jósvafő, illetve Aggtelek települések eléréséhez Jósvafő-Aggtelek megállóban kell leszállni.

Felhívjuk tisztelt látogatóink figyelmét, hogy Jósvafő-Aggtelek vonatmegállótól az említett települések több, mint 10km távolságra vannak. A megállótól a továbbutazás távolsági busszal lehetséges. A távolsági buszok menetrendjét a Volan.hu oldalon találja.
Baradla Kemping és Turistaszálló

3759 Aggtelek Baradla oldal 1.

Telefon: +36-48-503-005

Mobil:   +36‐30/861‐9427 

E-mail:

szallasaggtelek@gmail.com