Kapcsolatban  a természettel

A kemping bemutatása

A kemping és a turistaszálló közvetlenül a Baradla-barlang ("Aggteleki Cseppkőbarlang" ) bejárata mellett található. A vendégek komfortfokozattól függően választhatnak az olcsó szálláshelyektől a valamivel magasabb árfekvésű igényes, új rönkfaházakig. A kemping és a fogadótér területén tágas füves térség, játszótér, piknik hely áll a vendégek rendelkezésére, ideális helyszínként osztálykirándulások számára is. Az osztálykirándulások csoportjai a szálláshelyet kedvezményes díjjal vehetik igénybe.

A Turistaszálló épületében található a Baradla Étterem, amely akár csoportok számára is biztosítja bármely napszakban az étkezési lehetőséget.

Vendégeinknek ingyenes parkolást biztosítunk!

Rönkfaház 

41 vendég fogadását egész évben tudjuk biztosítani a 5 db 7 személyes és 1 db 6 személyes (alsó szint az utóbbinál mozgáskorlátozottak számára kialakítva)  padlófűtéses házban, melyek saját vizesblokkal, felszeret konyhával és étkezővel rendelkeznek. A rönkházakban hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, francia pirítós sütő áll rendelkezésre. A rönkházak földszintjén egy háromszemélyes hálószoba, étkező és konyha, valamint fürdőszoba található. Az emeleti részben két db 2 személyes hálószoba és a mosdó kapott helyet. Egy rönkfaház akadálymentesített, gépkocsival is könnyen megközelíthető.  

Turistaszálló

Összesen kilenc szoba található a szálló első emeletén 2,3 illetve 4 ágyasak. Berendezésük újszerű állapotú fenyőfa ágyak, éjjeliszekrény, asztal, szekrény. A turistaszálló földszintjén lévő felszerelt konyhában van lehetőség főzésre, étkezésre. A földszinti társalgóban ingyenes Wifi áll a vendégek rendelkezésére. Közös WC és zuhanyzó az első emeleti folyosón található.

Így nézett ki a 60-as években

Napjainkban

Komfortos házak

Földszintjén 2 ágyas szoba, egyszerűen felszerelt konyha (hűtőszekrénnyel, 2 lapos villanyrezsóval) és egy zuhanyzó található WC-vel. Emeletén 4 ágy, asztal és székek találhatók. A házak bútorzata újszerű fenyő, a földszinten 2 ajtós szekrény áll rendelkezésre.

Komfortmentes házak

Egyszerű berendezésű emeletes, sátortetős házak. Földszinten és az emeleti részben 2 x 2 ágy áll rendelkezésre. További bútorzat: polcok, székek, asztal. Az ágyak újszerű állapotúak, fenyőfából. 

 A kemping


Nyitva tartás:

 • kemping és faházak: április 15 - október 15.,
 • turistaszállás és rönkfaházak: egész évben

Szálláshelyek száma:

 • 31 férőhelyes turistaszállás
 • 5 db 6 személyes apartman (faház)
 • 17 db 4 személyes faház
 • 5 db 7 személyes rönkfaház
 • 1 db 6 személyes rönkfaház (mozgáskorlátozottak számára is)
 • 120 férőhelyes kemping a Baradla-barlang aggteleki bejáratánál

Szálláshelyi szolgáltatások:


 • Ingyenes parkolási lehetőség

 • Ingyenes Wifi a közösségi terekben

 • Szabadtéri főzési lehetőségek: Grillezési lehetőség, Bográcsozási lehetőség, Szalonnasütési lehetőség (tüzifa fizetős)

  Étkezési lehetőségek: Legközelebbi étterem (5 m távolságra), Legközelebbi élelmiszer bolt (800 m távolságra)

 • Gyerekbarát szolgáltatások: Játszótér, Hordozható kiságy

Szállásfoglalás lehetséges telefonon és E-mailen keresztűl.

Telefonszám:06-48/503-005    

Mobil: +36‐30/861‐9427  

E-mail:szallasaggtelek@gmail.com


Cím: Aggtelek, Baradla oldal 1.
Telefon: 48/503-005
E-mail: info@szallas.aggtelek.hu